verstandskies trekken kaakchirurg


Je verstandskies kan zowel door de tandarts, als door de kaakchirurg worden getrokken. Mijn verstandskiezen aan de onderkant werden getrokken door de kaakchirurg, terwijl mijn ene bovenste verstandskies gewoon werd getrokken door de tandarts.

 

Wat kun je verwachten als de kaakchirurg je verstandskies gaat trekken

In feite verschilt er niet heel veel of de tandarts je verstandskies nu trekt, of dat de kaakchirurg dat doet. In het laatste geval moet je naar het ziekenhuis, in het eerste geval naar de tandartspraktijk. Het voordeel van de tandarts is dat het een bekend gezicht is, terwijl je in het ziekenhuis waarschijnlijk (en hopelijk!) niemand kent.

Ik vond het er zelf in het ziekenhuis net iets professioneler gaan, dat kwam vooral omdat er naast de chirurg zelf ook 3 assistentes bij waren. Ik werd tijdens het daadwerkelijk trekken van mijn kiezen bovendien afgedekt met een schort en kreeg ook zelfs iets over mijn hoofd heen. Uiteindelijk gingen de verdoving en de verstandskies trekken precies zoals bij de tandarts. Wat dat betreft hoef je dus niet veel verschil te verwachten!

Ik wens je veel sterkte toe als je naar de kaakchirurg moet. Post hieronder vooral je ervaringen!


4 Responses to verstandskies trekken kaakchirurg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.